Hotel Carrers Kitchen Staff :Me : Good morning Mr. Caiazzo,Mr: CaiazzoMe: Can I ask you some questions ?Mr: Caiazzo Yes Sir.Me : Okay ! I'm sorry, but all I know in English Language is : : "The pen is on the table". So Every Grammar Proofing Is Accepted....
io i miei prodotti et le monde Now, let's talkseriously of ice cream, there is a big difference between the ice cream bought, and the ice cream homemade,everybody knows secret tips, everyone knows the best recipes for every taste. And there's also a lot...
Neapel ist nur eine Erinnerung. Ich denke, zumindest einmal haben Sie von der berühmten neapolitanischen Street- Food (Straße Essen) was gehört : Was ich darüber denke ist dass ; jeder Mensch zumindest einmal im Leben, sollte das abschmecken.Das Essen...
Nudeln und Bohnen mit Muscheln. Zutaten: (5 Personen) 500 g weiße Bohnen , 350 gr Muscheln ohne schälen.( 20 stück mit schälen, für die Teller Dekoration) Gr 400 Pasta tubetti, oder (Pasta Ditalini - Pasta Calamarata, oder verschiedenen Pasta.) 200...
History The origin of Positano dates back to prehistoric times, it has been dated to around 11,000 years, the period of the last glaciation, some archaeological findings, show the discoveryof a venison meal.The deer as food, has been found into a cave...
Den passenden Wein, für dieses Rezept ! Pubblicato su 9 Febbraio 2017 da antonio caiazzo Den passenden Wein, für dieses Rezept ! Wildschweinbraten. Ich habe für, dass Rezept ein Wein gesuchte nachdie Art der Zubereitung an. Und nicht nach die Farbe des...
09 Feb Pubblicato da OverBlog Pubblicato da antonio caiazzo The right wine, for this recipe! For making the dish one of a kind with, I used red wine low in tannin s, a typical South Italian red wine. But you can use an elegant red wine also be good Bordeaux...