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Cucina, ricette , curiositá, piccoli granelli di scenza:reazioni chimiche tra fornelli e pentolame

Tagliatelle with salmon red chicory and rocket.

Italian cuisine is a piece of art ! Tagliatelle with salmon red chicory and rocket. Italian cuisine is a piece of art Ingredients: 250 g. of Egg Noodles 200 g. fresh salmon 1 small onion extra virgin olive oil q.s. 3 tablespoons cream 2 heads of Treviso...

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Pig rind and beans.

La cucina di pulcinella cHef /a. caiazzo Pig rind and beans. It is a dish that rarely I prepare, usually in cold weatherIt is a Roman poor dish, What you need for 4 servings (heavy!)400 grams of dried white beans150 grams of pork rind1 tablespoon of lard50...

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the calf's muzzle and swine foot ´´o pere ´e ´o muss

la cucina di Pulcinella Street Food. ´´O pere ´e ´o muss cHef /a.caiazzo If you find yourself in front of an abandoned windmill, and you can see a female figure transformed into an angel, and fly away with a light fluttering of wings, what do you do in...

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Pasta and potatoes and Spaghetti wiht Octopus

Le ricette di Pulcinella cHef / a. caiazzo Traditional Neapolitan recipes Pubblicato su 27 Marzo 2016 da antonio,felice caiazzo La tradizione campana , e i vini della nostra terra. Le ricette : Pasta and potatoes Ingredients and preparation : 200 g potato,...

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Neapolitan beef stew / Neapolitanische Rinderschmorbraten

La cucina di Pulcinella Il bollito cHef /a.caiazzo Neapolitan beef stew / Neapolitanische Rinderschmorbraten Pubblicato su 28 Marzo 2016 da antonio,felice caiazzo Neapolitanische Rinderschmorbraten:Das Fleisch und die Sehnen in groß wurfel Stücke, in...

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La cucina di Pulcinella

La cucina di Pulcinella Minestrone suppe in ciotola di pane, alici arreganate, pizza con scarola. cHEF / caiazzo Darf ich mich vorstellen? Mein Name ist Pulcinella. Pubblicato su 10 Aprile 2016 da antonio,felice caiazzo Minestrone suppe in ciotola di...

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Vi presento il mio pupillo. Michele Perrotta

Questi piatti potete gustarli verso villa Perrotta uno chef con un Futuro Stellato. Michele Perrotta e i suoi piatti d´autore. Vi presento il mio pupillo. Michele Perrotta Pubblicato su 4 Maggio 2016 da antonio,felice caiazzoQuando il passato si mischia...

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My father was pasta maker and cook.

Pubblicato su 28 Ottobre 2015 da antonio,felice caiazzo My father was pasta maker and cook. Pappardelle with porcini mushrooms and sausageIngredients for fresh pasta Serves 4 persons200 grams of flour 00100 grams of durum wheat flour3-4 medium eggs, (for...

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Mafalde with Rucola pesto and fresh sausage.Mafalde mit Rucola-Pesto und frischer Wurst

la buona cucina. Mafalde with Rucola pesto and fresh sausage. Pubblicato su 19 Gennaio 2016 da antonio,felice caiazzo Mafalde with Rucola pesto and fresh sausage. 4 people Approach to cook, like my father, the ancient tastes from the italian taverns ....

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